Huisregels

Wij hebben een aantal huisregels opgesteld waarvan wij verwachten dat alle leden zich houden. Wij behouden ons het recht om deze huisregels, op elk gewenst moment, te wijzigen.

De huisregels zijn voor het laatst gewijzigd op zaterdag 25 juni 2022. 1. Communiceer positief en opbouwend

  We willen er met zijn allen een uitnodigende website van maken. Behandel iedereen met respect. Gezonde discussies zijn toegestaan, maar wel op vriendelijke toon.
 2. Hou het gezellig

  Iedereen weet hoe hij of zij zich op een normale manier moet gedragen. Als wij vinden dat je te ver gaat of de sfeer op de website nadelig beïnvloedt, dan heeft dit consequenties.
 3. Iedereen is anders

  Hoe iemand Pokémon GO speelt is aan hem of haar, behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Iedereen is gelijk, teamkleur speelt hier geen rol.
 4. Speel zoals het hoort

  Je speelt het spelletje zoals het bedoeld is en houdt je aan de voorwaarden waarmee je akkoord bent gegaan toen je een POGO-account hebt aangemaakt. Je houdt je ook aan onze voorwaarden en huisregels. Als je dat niet doet, dan heeft dit consequenties.
 5. Ga respectvol met elkaar om

  Wees je ervan bewust dat alles wat je zegt ook op internet te vinden is. Plaats geen aanstootgevende beelden, heb respect voor intellectueel eigendom en ga voorzichtig om met persoonsgegevens en de privacy van andere leden. Gebruik geen geweld en zet andere leden daar ook niet toe aan.
 6. Help elkaar: stel vragen en beantwoordt ze

  Deel je iets, zeg dan ook waarom je dat doet: je mening, tip of vraag in de begeleidende tekst dient tegelijkertijd als een conversatiestarter. Houd het positief en help elkaar.
 7. Geen promoties of spam

  Geef hier meer dan je neemt. Zelfpromotie, spam en irrelevante links zijn niet toegestaan.

AanmeldenWachtwoord vergeten?Contact